Mermaids



Jag kommer aldrig glömma stunden när vi badade bastu och simmadeochsimmade i det varma sköna vattnet med crocs på fötterna medan småtimmarna växte till lite större småtimmar. Men vad gjorde det? Riktiga finnar var vi väl ändå inte för när vi kastade "ordentligt" bad sprang alla ut.. Haha. (Tyvärr tjejer blir sjöjungfrubilden av oss alla opublicerad, den kanske skulle framkalla chock hos vissa känsliga personer.)



Fiskelycka kan man väl inte precis tala om då den ena fisken var ännu mindre än den andra. Men vi skulle ändå inte ha ätit upp dem så det var lika bra. Vi sparade de fina firrarna till andra proffsfiskare. En gädda fick vi ändå, och den blev väl döpt till Ursula eller något annat charmigt. Tänk så kort tid det är mörkt på natten, en timme var det väl så att man var lite skraj utomhus, sedan blev det redan morgonljus. Blixten överdriver mörkret på denhär bilden.
Megastort tack till IdaNusseMandi <3; Hanso

Kommentarer
Postat av: Ida

::) aw. tack själc, de va härrlit !

+ du måst sen senda bilder

2008-07-03 @ 16:37:59
URL: http://lamirinda.blogg.se/
Postat av: Ida

(Tyvärr tjejer blir sjöjungfrubilden av oss alla opublicerad, den kanske skulle framkalla chock hos vissa känsliga personer.) <- hahahha :D:

2008-07-03 @ 16:38:18
URL: http://lamirinda.blogg.se/
Postat av: mandi

Det var bra och fint skrivet :DF

2008-07-04 @ 14:24:18
URL: http://amandabieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0