Göteborg bildupdate

         

©Hanso, Micke, Otto
Ville gärna berätta en liten detalj om varenda bild, vad som gjorde stunden speciell eller vad jag vill uttrycka med dem. Men jag låter bilderna tala för sig själv denhär gången. Hoppas ni har det bra.
;Hanso 

Världsungdomsspel och en superduper resa är över

I mitt bagage hem med mig hade jag;
- EN GULDMEDALJ i 100m häck (F16) !!
- en massa glädje
- skratt som aldrig tycks ta slut
- nya kläder och smycken shoppade i äkta svenska butiker
- en längdfinal med tre övertramp, varav alla tre var bättre hopp än jag någonsin hoppat..
- minnet av världens mjukaste säng

©otto

Jag behöver knappast säga att jag känner mig lycklig som jagvetintevad eller att jag blev så överraskad och lycklig att jag grät när jag kom i mål i häcken. Jag förbättrade mitt pers, men det kändes som om jag fortfarande har mycket i mig som jag klarar av att ge någon annan gång. FM nästa, då ska jag vara 100% laddad och försöka få ut allt i loppet.
 Jag shoppade en massa på rea och jag älskar verkligen Sverige! Göteborg är en vacker och mysig stad som jag kunde tänka mig att bo i. Måste jag lägga till att ni svenskar verkligen har världens bästa affärer, och världens bästa realisation? Vårt hotell låg perfekt i mitten av stan med nära till både Ullevi stadion och shoppingställen. Svenskar är så trevliga. Då jag väntade på prisutdelning med silver- och bronsmedaljören babblade vi som om vi kände varann, människor kommenterade och frågade saker, jag älskar det. Det var inte som i Finland där alla tittar smutsigt på varann och tänker "Vad tror du att du är?". För mig känns Sverige så mycket mer kärleksfullt och vänligt. Man kan se på varann och le utan att det är något konstigt med det.
 Jag önskar jag kunde berätta alla dumma små detaljer som fick resan att kännas så bra, men jag hade helt enkelt så roligt. Jag kände mig både otroligt dum och som den smartaste på jorden. Tidiga morgonlänkar och sena kvällar. Humöret var verkligen på topp hela tiden, jag lovar. Sara är världens härligaste rumskompis. Caroline är så genomsnäll och rolig, och precis alla andra var med där och gjorde resan till det den blev! Ingen klocka fungerar utan alla kugghjul eller hur det nu heter. Vad skulle resan ha varit utan kassören i 7-11 eller all sjukt dåliga humor? Ja, där ser ni. Minnesvärt, är det absolut bästa ordet att använda.
 NU när jag är hemma igen känns det otroligt skönt att få lyssna till tystnad och mata min lilla Mullis. Det allra bästa är att min allrahögstälskadevän kommer hit imoron och jag ska mysa och gosa och MOSA honom tills han skriker på hjälp!
 Jag känner mig som om världen är himlen och det inte finns några bekymmer.
 Tackochgonatt nu tror jag bestämt att sängen är nästa hållplats. Bildupdate kommer någongång senare.
 With all my love, Hanso

Tuesday-Wednesday-Thursday

http://irc-galleria.net/view.php?nick=HANSO&image_id=84425519

Dethär är vad jag hållit på med idag, nämnligen världens första video made by Hanso. Jag har också fixat till mina fotoalbum och fotoväggen, med bilderna jag framkallade. Igår var jag på massage vilket var sköönt och sedan på en riktigt mysig middag med sportplansvännerna. Efter det for jag till Fanny övernatten, och vi + Lina fotograferade en hel del, vilket slutade i dendär filmen.
Här är några enskilda bilder jag diggar (som ni märker hade vi förrästen hattema).

  


©Fanny, Lina
Jag har haft en great time,
och nu återstår bara träning och packapappaskappsäck innan resa till Göteborg!
Ni visste inte att jag ska dit och tävla på Världsungdomsspelen, jag ska löpa 100m häck och hoppa längd. Efter det tänker jag bestämt shoppa lite, för jag älskar att shoppa i Göteborg (jag vet inte varför). Minns en härlig butik jag hittade till ifjol, den måste jag bestämt hitta till igen! När jag kommer hem igen är det söndag kväll, och då ska jag jubla, kanske av nöjdhet efter tävlingar eller shoppinglycka, men också av glädje för att då får jag äntligen träffa Oskar igen.
Hanso

Gamla fotografier guld värda

Jag har bestämt mig för att framkalla foton nu och limma in dem i ett fotoalbum. Det blir foton från ett halvt år tillbaka, och det är inte lite det. Det tar länge att först gå igenom alla bilder och överväga vilka som är bäst, och värda att framkalla, för att sedan ytterligare en gång gå igenom alla för att fixa till dem. Det finns så många saker man måste tänka på när man ska framkalla bilder. Tankar som gör att det tar ännu längre. Först måste jag tänka om bilden är tillräckligt minnesfylld och får mig att känna saker. Sedan tänker jag på att jag måste betala för att framkalla den bilden. Tillslut funderar jag på om min mamma kunde se den bilden eller inte. Det är inte lite att fundera på.
Men trots alla krav man har när man framkallar bilder, är det underbart. Det känns så härligt när man åker till fotolindell för att få ut dem, och får det vanliga grönvita kuvertet fyllt av minnen. Bilder på datorn är något helt annat än riktiga pappersbilder. Man kan känna precis allting när man håller dem! För den känslan gör jag allt jobb.
Här kommer några gamla bilder ni aldrig sett förr, som får mig på gott humör.

     
©Micke,Hanso
pusspuss

Tvångströjetankar

Pennan hostar fram ett försök
i form av bleka skuggor
av känslorna håven längtar efter.
Hon vill fånga alla känslor
och släppa dem fria
med nässelfjärilar och duvor.
Pennan tvingas i tvångströja
och ägaren av orden
spänner åt allt hårdare.
Och kväver tillslut
allt hon drömde om.

;Hanso

Midsommardagslupiner och kusiner




I know you love me XOXO

Midsommaraftonskvällen började såhär, ute på Idas stuga. Det är också hon som är the noted fashion photographer.

You shouldn't take this picc so seriously...
Senare åkte vi lite hitochdit och jag ångrar att jag var så dödstrött efter en lång dag så jag inte riktigt årkade med någonting. But tomorrow is another day, my friend.
Jag är nog lite snurrig nu, men nu ska jag till Mandi så ni behöver inte lyssna på mig mer.
Tshüss, Hanso

Darling I'm home

..and my feeling is better than when i left.
I love being in Pellinge just chilling and forgetting everything about.. everything.
You don't have to think about if you do the right thing or what you're wearing.
 The midsummerday in Pellinge was the perfect start on my actual summer holidays. ♥



And right now I'm looking like this.
Spännen: H&M
Skjorta: Vero moda
Shorts: jc clothes

Hanso

Midsommaroutfit, bilder tagna i all hast.

 



Såhär ser jag ut när jag åker iväg för att fira midsommar. Jag har ingen aning om vart vägen kommer att leda mig ikväll, inatt, men vi får se det sedan. Imorgon åker jag iallafall ut till stugan med mina kära släktingar.
En skön midsommar till er alla


Leva i nuet med Mullvarden

 Jag tror att en av de viktigaste sakerna i livet är att kunna leva i nuet. Det är iallafall vad jag ofta strävar efter. Att inte alltid drömma sig tillbaka eller vänta på det kommande, utan istället känna sig levande i just den stunden man befinner sig. När jag låg ute i sommargräs under trampolinen och tittade på Mullvarden genom kameralinsen kände jag nuet i hela min kropp. Jag skulle ha velat filma hela stunden, för Mullvarden är så vacker när han tvättar sig och ibland kommer riktigt nära linsen (så nära att den inte klarar av att skärpa) och sniffar.



 Det är inte alltid så lätt att hitta nuet och kunna få något ut av det. Hela livet är nästan en förberedelse för något kommande. Det känns sjukt att den tiden vi har i våra liv går åt att vänta eller kanske tänka på det förflutna. I vissa stunder får jag ut något av livet, med Oskar, när jag friidrottar, när jag skriver och när jag fotograferar. Det känns underbart.
 Nu har mitt sommarjobb slutat. Det känns skönt med midsommarhelg.
 Hanso

Ärtgrodd och dimma

Det var dimmigt och vackert nyss när jag kom hem. Sommarkvällar är något alldeles speciellt. Efter en regnig dag doftar det så rent och varmt, och helt enkelt somrigt. Jag hittade åkerns vackraste ärtgrodd och fick den på bild.



Jag funderar på att köpa en egen systemkamera när jag får min lön från sommarjobbet. En begagnad. Inte för att jag försöker vara proffsig eller något, jag önskar bara jag hade en egen som jag kunde använda närsomhelst och verkligen lära mig att använda. Jag har lärt mig en hel del på pappas, men det skulle liksom vara en helt annan sak att ha en egen. Men, om jag köper den, kan jag ändå inte köpa det jag egentligen vill ha, nämligen ett macro objekt. Men vi får se.´

Hanso

Mjau

 Kattenmin gjorde precis vad jag hade velat göra just nu. Hon låg ihopkurad ute på en stol och sov till ljudet av regnet som smattrade på taket. När jag kom och väckte henne med knäppandet av min (läs: pappas) kamera vaknade hon till men låg snällt kvar och lät mig få det jag ville ha. Jag fångade den perfekta sömniga feelisen i en hjäspning.



 Istället för att ligga ihopkurad ute i skydd av regnet, har jag jobbat, träffat Ida och lagat köttfärs. Mumsmums, den är i ugnen just nu. Efter att jag ätit upp den med nypotatis till ska jag iväg och tävla i Vattenfall cup. Egentligen kommer det bli roligt, bara det vill sluta regna. Höjdhopp är inte precis min specialgren, men vad gör man inte för sin förening? Dessutom får jag använda mina nya hoppspikskor som är sjukt fina.
♣ Hansou

Förgätmigej

Förgätmigej, finns det ett vackrare namn på en blomma? Antagligen inte. Det är klockrent gammalt och vackert på samma gång. Och perfekt till den lilla vackra blåa blomman som glöms bakom alla stora doftande blommor. Jag ville bara säga det.

Jag är alldeles för stressad för ett sommarlov. Egentligen stressar jag inte, men det känns som så mycket jag inte har tid för. Det känns så tråkigt att jag inte hinner se alla mina vänner så ofta jag vill. Det är så många jag skulle vilja ringa till och träffa, men inte hinner. Dessutom har jag knappt nån tid för egna små projekt jag skulle vilja göra. Skriva tillexempel, och framkalla foton. Jag har inte städat mitt rum på jagvetintehurlänge, för jag har inte haft tid. Träna, tävla, jobba, kompisar, fullrullehelatiden. Jag längtar till midsommarafton för då ska jag fira att mitt sommarlov börjar påriktigt, då mitt jobb tar slut. Och midsommarhelgen låter som solsken i mina öron. Stugan på lördag-söndag och bara släkt och lugna puckar (Lugna puckar, okej, jag måste sluta säga det!).

Fast vet ni vad, att idag sken solen och det var varmare än på kanske en vecka.
Det tyckte jag om.
+ Oskarminbästavän och jag gick på en äng med ormspått. Ormar spåttar, vad ni än tror gör dom det. För pappa har sagt så till mig och min pappa vet väl allt. Oskar är allra bästa fastän han är lite rund just nu för vi åt hotdogs. : D

Hanso

På sportplan (framför kameran)

Här kommer det ni alla väntat på (not).
En bild av mig när jag löper häck i FM(=Finlands mästerskap) stafetter.


©Micke
Jag hämtade pinnen som allra först  till min växlingskumpis, och det är jag nöjd över.
Blondinlaget feat. Noora slutade på en åttonde plats.
Hanso

> Pssst. Fira Nusse var roligt.

På sportplan (bakom kameran)

Idag fick inte jag ta på mig mina spikskor och springa, men istället fick jag leka paparazzi och det var inte illa det heller. Det är alltid roligt att komma till planen med vanliga kläder på då och då. Men när de andra värmde upp och fick springa, kände jag mig trots allt lite ensam och önskade att jag också fått vara med. Vad betyder det? Jo, att friidrott fortfarande är min grej. Som tur får jag springa 4x100m häck samt 4x300m imorgon. Bara att ladda upp för det nu.



  

Modeller: Mina älsklingsfriidrottsvänner
Fotograf: Hanna Ylöstalo

..och ett stort grattis till Nusse som idag den 14 juni fyller 16 år. Ikväll ska hon firas.
Hanso

Min egen Ossevän

Vi fångade den sista kvällssolen..


..och en ensam tår i gräset.


Fredagkvällen(natten) var en riktig Ossekväll. Osse från topp till tå och uppochner. Men jag gillar det den vägen.
Hanso

Drömmer om att få hålla dig i min famn

Jag skrev nyss en text jag kallar Drömmer om att få hålla dig i min famn och det var en början på en novell där ideerna tog slut. Men jag tyckte det blev vackert och rätt så mysigt iallafall.



 Gräset är svalt och grönt under hennes fötter. Barfota skall man vara på sommaren trots att tånaglarna inte är nylackade. Vilt och högt skall gräset få växa så det även smeker vristerna. Sandalerna bär hon i handen och de dinglar när hon tar ett skutt. Hon plockar upp en grå och gammal maskros och blåser så de små vita bollarna sprider sig ut och flyger långt. Kanske hon planterade nya vackra solar till nästa sommar. Då kommer gräsmattan här vara full av gula solar som kommer att glädja alla hennes morgnar på vägen till sommarjobbet.
 Han kan se henne komma hoppande över ängen. Här sitter han alltid och väntar på henne, under den stora eken med minst hundra grenar och miljoner stora blad. Iallafall var det så hon beskrev den för honom den allra första sommaren de träffades. Upp till molnen skulle man kunna klättra i den, sade hon, och hon lät verkligen som om hon menade det. Han undrar alltid över hur hon orkar vara så glad, alltid orkar visa sin bästa sida och le även om det känns svårt. Varenda sommar sedan de började jobba i Jespers mormor och morfars trädgård har han funderat över precis samma sak. Han kan be henne om vad som helst, och hon är honom till lags. Hon är verkligen söt om somrarna. Hon är sommarens bästa vän i änglablont hår och röd sommarklänning.
 "Tänk om vi skulle klättra upp idag", säger hon när hon kommit ända fram. Hon står inte nere på vägen som en vanlig människa skulle göra, utan hon står mitt framför honom så han inte kan se någon annan än just henne. Hennes ögon glittrar lika mycket som förr, och han kan inte låta bli att tänka på hur vackra hennes ögon är. Dendär glimten de gömmer visar precis hur oändlig hon är inuti. Han sneglar ner i marken och får syn på en geting som surrar runt hans fot.
 "Bort!", säger han högt och stiger upp med fart. Han putsar sig om rumpan och slinker förbi henne utan att se in i hennes ögon. Men han kan inte låta bli att känna närheten av hennes varma kropp. En tanke på att få hålla den kroppen i sin famn flyger knappast oskyldigt genom hans huvud och fyller honom av en vilja att bara kunna slappna av och visa allt. Istället går han raskt iväg och lyssnar till ljudet av hennes lätta fötter som följer efter honom över grusvägen. Stegen stannar upp, kanske för att plocka en vacker sten, men fortsätter snart igen. Hon pratar om allt och ingenting och han lyssnar utan att svara. Men hon fortsätter att berätta och därför vet han att hon förstår att han älskar att lyssna till hennes berättelser. Med hennes hjärta formas de vackraste berättelserna och han njuter av att höra en sommarängel prata endast för honom och ingen annan.

Tammelundnoona<3

Ligger i noonas vardagsrum o skriver på noonas fashion laptop. Noona är på vessan igen :D och vi har ätit ett helt paket glass! Choklad nougat, det bästa som finns. Hela kvällen har faktiskt gått åt till att prata och äta och prata och äta och se på datskin på hennes filmer. Hiahahhs nu kommer hon och säger: "HALLOJ"
Hanso +nona


Tävlingstrött och allmänt trött

 Trött efter ett 100m häck lopp jag blev rätt så nöjd med. Uppvärmningen skedde i ösregn, men somtur regnade det inte då jag sprang själva tävlingen. Tidtagningen fungerade inte, tyvärr, men kom i mål på handtiden 14,7. Vet inte hur jag lyckades hålla humöret uppe under tävlingen egentligen. Antagligen för att mina vänner var allra bäst och för att jag lovat mig själv att göra mitt allra bästa i varenda tävling. Jag ville komma hem och skriva om friidrotten och mina vänner där, hur mycket det betyder för mig, men tyvärr försvann allt. Jag känner mig bara trött. 
 Hanso 

Onsdag

Riktigt härlig dag idag även om det både regnade och haglade tidigare idag. Kanske det är just därför dagen varit så härlig, vem vet? När jag kom hem med min scooter var jag iallafall iskall och blöt ända inpå underkläderna. Just för en stund sen hyrde mamma en stuga till oss en vecka i Estland. Jag längtar faktiskt lite fast det bara är Estland och bara familjen, för jag hoppas på vackert väder och då skall jag skriva och fotografera en massa. Och framförallt försöka ta det lugnt, för min sommar ser inte annars ut att bli så lugn. Ikväll (alltså snart) ska jag tävla i 100m häck. Jag är alltid lite nervös inför ett häcklopp, även om det bara är en liten tävling. I häck kan precis vad som helst hända, det är det jag är så skraj för. Hoppas vädret hålls som det är nu, ljust och klart och vitmolnig himmel. Tyvärr är det vackra vädret omgivet av gråa moln åt ungefär alla håll. Men ibland har man väl tur? Förrästen vann jag lillebror i Menolippu igen. 
Hadetbra, Hanso 

Blåsten

Vita och fluffiga är molnen,
solen lyser bakom dem och gör dem guldglimmande.
Himlen är ljusblå och vinden mjuk,
jag kan känna ett härligt lugn inom mig.
Vill inte öppna ögonen och se mig omkring,
för stunden känns perfekt just såhär.
Tomheten tyder ändå på att du är borta,
fastän du alldeles nyss låg vid min sida.
Jag kan se dig stå längre bort,
vilsen och bortglömd verkar du.
Ovanför dig är molnen hotande mörkblå,
för tunga för dina axlar att bära ensam.
Solskenet kittlar mig under mina bara fötter,
försöker locka fram ett skratt.
De dundrande molnen ovan dig
känns ändå obehagligare än något annat.
Dina rädslor, dina tårar
bränner som om de vore mina egna.
In i stormen styr jag,
bygger mig starkare steg för steg.
Vinden vill fälla mig och oss bådatvå
men jag är ditt vindskydd
och du mitt.

Hanso

Regndroppar

Jag har längtat mycket efter regn och storm, så man kan sitta inne och mysa och strunta i allt annat. Men nu när det regnar och stormar, känns det inte bra. Varför? Jo, för att snart måste jag ut i stormen och träna. Det kommer inte att bli en njutning.. 



Dagens glädjeämnen:
Chokladkex
Osse kommer hem imorgon!
Till stan på torsdag med Nona
Hittade en novelltävling jag tänker delta i
Läser min gamla blogg

..där tog den listan slut. Det är inte en bra dag idag.
Hanso


..att jag kan ge av mig själv till den jag tycker om

Jag ville bara skriva några rader
såhär på kvällen
och berätta för er om kärlek.
Det allra bästa i hela världen
är just kärlek.
Inget får mig att le så mycket
eller gråta så mycket
eller skratta så mycket
som kärleken.
Kärleken sätter mina känslor i rörelse,
får mig att känna en massa
och bli lycklig och ibland inte.
Det allra viktigaste är inte att vara lycklig
eller jo på ett sätt,
men på ett annat sätt är det viktigaste att känna något.
Hellre är jag ledsen och grå
än iskall utan minsta känslor.
Om man inte har känslor
får man inget ut ur livet
för då kan man ju inte heller känna sig lycklig.
Kärlek är inte bara kärleken till sin allra bästa vän
utan kärlek överhuvudtaget.
Kärleken till sommaren, familjen, vänner
och själva livet.
Men min allra största kärlek
är den personen som får mig att minnas
hur viktig kärleken är,
och ger mig lust att visa kärlek till hela världen.
Jag är så full av kärlek just nu
att jag kunde dela med mig till alla människor
men det vet jag inte om jag vill
för kärleken är det allra dyrbaraste jag har.
Jag har en allra bästa vän
som jag älskar så mycket att jag vet inte hur mycket
så mycket att de tar ont.
Och det är honom jag tänker på just nu.


♥Hanso

Ps. Lyssna på världens vackraste ballad Egoism - Eva Dahlgren.

Lazing on a sunday afternoon

"Att lämna nån för nån annan
är kanske egotrippat.
Men att lämna sig själv för inget
är värre än så"
-Eva Dahlgren


Känner mig mosig efter ett avslappnat veckoslut. Tänk att man blir så trött av att ta det lugnt?
Tur iallafall att Mandi var med annors hade jag tråkat ihjäl mig. Nu kunde vi göra något av den slöa stunden.
Som tillexempel att bada mycket bastu (tills man blev yr), spela mycket spel (jag vann två gånger!) och åka kajak (vi var urusla och jag panikerade).
+ Mandi var där, vilket betydde att Mandis kamera var där, vilket betydde att jag stal den.






©mamma

Hanso
som förbereder sig på en fullproppad vecka.


En alltför sval lördag

Fredagkväll med tjejerna blev bra.
Det allra bästa med sommarlov är att följa sina impulser.



Jag har tappat bort mina älskade leggins. Deppigt.
Idag ska jag först och hälsa på Osse på skribalägret (han är hjälpledare där). ♥
Sen bär det av till skären med amandabieber. Min lilla mullvard får också följa med!

Kramfrånmig

Update 11:24
De borttappade legginsen är återfunna! Jippii
..de låg på kökssoffan..

Extreme makeover på sandaler

Bytte bottnet på ettpar sandaler köpta på din sko ifjol somras.



Jag har bränt mig i solen som alla tidigare år. I år har jag bränt både skulderblad och ben. Tänk att man aldrig lär sig!
Hade en riktigt skön dag på stranden med vännerna.
Saknar min Osse.
-Hanso

Ingen grillad korv för mig efter 300meter

Guldtjejer igår i både 4x100mh och 4x100m
slutade som bronstjejer i 4x300m.
Trots det blev jag otroligt nöjd över mig själv och de andra idag.
300m har aldrig varit vår grej, och trots det sprang vi riktigtriktigt duktigt.
Det kändes inte ens så hemskt som jag förväntade mig!

Vi kom fram till att vår blondhet är vårt hemliga vapen.
Älskar mina friidrottsvänner ♥


  ©Micke


Fortfarande får ni inte se en bild av mig när jag springer,
jag väntar på en lyckad bild och det tar antagligen länge innan en sån dyker upp!
*Hanso

Idag är sommaren min bästa vän

..det är så mycke sommar här att jag blir lycklig!

Kvällen var vacker igår när jag kom hem från tävlingar
sprang NÅID rekord i 4x100mh
gräset var mjukt på sportplanen igår
sportplansvänner är allra bäst
sommarjobb med söta små barn
springa på sportplanen barfota så fötterna blir sjuka
känna solen bränna mot axlarna
att cyckla på grusvägen
följa egna impulser
ha tid för allt möjligt och njutanjuta
älska osse
mata mullis med gräs genom nätet
sakna vänner och se fram emot att träffa dem.

Sommaren jag älskar dig.

hansoooo

I really hate goodbyes

Även om det är fråga om en vecka, känns det lika hemskt. När det gäller den allra käraste älsklingsvännen känns en vecka framåt som en väldigt lång tid. Då det är förbi känns det antagligen som en kort tid, men då det ligger framför känns det som om jag inte ens kan se ett slut. Jag ska fokusera på annat nu.
Ge mig en lyckospark till kvällens stafettävlingar!
Hanso (♥Osse)


När solen tittade fram

Solen tittade fram och blev arg över det för jag ville ha fult väder till mitt fula humör. Men sen tog jag några fina somriga bilder, och då var jag glad över att solen sken iallafall.

Tur att Osse var med mig idag annors hade jag dött i tristess. Först var han trött och sjuk, och jag var pigg. Sedan tog han medicin som gjorde honom helt hög (haha, not) och då fick jag stå ut med hans "roliga" skämt. Tänk att han aldrig ska förstå att jag hatar när han sätter på min sänglampa. Det är så synd om mig för att jag har en så jobbig pojkvän.
Nejnej, det där var inte sant. Det är just för att han är så jobbig jag är så otroligt kär i honom.
Hanso

Min känsla just nu

 Just nu dricker jag på ett gott te som smakar passligt sött, beskt och framförallt sommar. Pappa har förklarat mig sjuk idag, så det betyder inga träningar och inga ansträgningar.  Det är egentligen skönt att ha sådanahär dagar ibland. Min hals är riktigt sjuk, men med te klarar jag mig.
 Vem vill slösa bort första måndagen på sommarlovet på att vara sjuk? Jo, jag gör det gärna. Det är 18°C ute, men det blåser och är mulet. Jag kommer inte att missa något spännande. Nu ska jag njuta av sommaren då den är som bäst när man inte behöver göra någonting och imorgon ska jag börja sommarjobba och njuta av att vara till nytta (och bli rik).
 Jag hade förrästen näsblod i morse när jag vaknade. Det var väldigt längesen jag hade det sist.



Nu kom Ossemin, för fast man är sjuk måste man ha lite roligt (men vi ska nog ta det lugnt).
Hanso


VILL DU BLI MIN SOMMARGAY?


Det känns nog som sommarlov nu.
Festen hos Nusse blev lyckad, med många missöden
som gör den ännu mer oförglömlig. Jag förstår inte att
så mycket knäppt hinner hända på en kväll(natt). Iallafall
så skrattade jag mycket, och njöt av att inte ha några
bekymmer. Stort tack till alla (också Nicke som var
henkisesti med :D).
Somnade i ett tält medan jag lyssnade till fågelkvitter,
det kändes underbart även om jag frös om fötterna.
Idag morse när jag vaknade efter några timmars sömn
kände jag i hela mig att det var sommarlov. Jag hade
för varmt och min hals värkte, men det störde inte mig.
Åt morgonmål med min favorit Osse i solen och mina
fötter är alldeles röda nu.



-Hanso


RSS 2.0