Loppisfynd!

Idag har jag fyndat mycket på loppis, billigt och bra. Älskar att gå runt och dofta loppisdoft och söka bland alla bortglömda bortgivna saker. Bilder på klänningen och bältet togs av min älskling när vi kommit hem. Mer bilder kommer imorgon!

 

 ©Osse

Annars har jag haft bra dagar, pusspuss, Hanso



Update 30 juli på loppisfynd:
 

Byebyepornstar nu sticker jag till Pargas. HANSO

Livsbalans

Novellen jag jobbat på denna sommar.
*


 Gräset är svalt under Miras fötter. Barfota skall man vara på sommaren fastän tånaglarna inte är nylackade. Flagnande röd färg mot grönt sommargräs är vackert ändå. Gräset smeker kring Miras vrister där hon springer över ängen som är våt av dagg. 'Sommarmorgnar är inte till för att sovas bort', tänker Mira när hon stannar till och plockar upp en gammal maskros. Hon behöver inte blåsa hårt för att få de vita bollarna i maskrosen att flyga runt ängen. Kanske Mira planterade maskrosor till nästa sommar tack vare sin lilla blåsning. Det är något speciellt med Mira. Den lilla gula sommarklänningen är sliten, det bruna håret vilt och levande. Hela Mira är full av liv, en livsnjutare som gör det bästa av stunden. Mira är liten och söt, men fyller hela ängen där hon står mitt på den. Om hon lät sitt kittlande skratt ljuda över ängen, eller pratade om vad hon ville säga, skulle hon fylla hela världen. Mira böjer sig ner för att plocka upp ännu en gammal maskros, men stannar upp mitt i rörelsen. Hon hör ljudet av en moped och ser den köra förbi på grusvägen med två glada tonåringar som ser ut att styra mot ett fantastiskt mål. Flickan kramar hårt om pojken. Mira låter maskrosen falla till marken, för plötsligt känns det inte tillfredsställande att tänka på nästaårs gula solar som skall lysa på ängen. Framåt över ängen fortsätter hon sin färd, men med  betydligt tyngre steg än tidigare.


 "Du har fortfarande inte växt", säger Vivian triumferande även om det är onödigt att påpeka. Jesper och Vivian står framför spegeln de mäter sig i varenda morgon Jesper sover över. Vivian är längre än Jesper fastän de är jämngamla. Hon har något fallande busigt över sig, hennes rödsprakande hår är motsatsen till Jespers ljusa färglösa. Vivian är ingen pojkflicka, och Jesper är ingen flickpojke, men de råkar bara vara jämngamla kusiner som haft turen att förstå sig på varandra.
 Jesper försöker platta till sitt alltjämt lockiga hår och struntar i att svara Vivian. Det är ofta Jesper struntar i att svara. Efter tusentals misstag har han lärt sig att orden lätt slår kullerbyttor i hans prat. Det är inte många som orkar lyssna till tystnaden och förstå varför Jesper väljer försiktigheten. Vivian är en av dem som förstår. Då de bodde några kilometer från varandra var de verkligen som bror och syster, och har man en gång  haft ett sådant band kan inga ytterligare kilometrar ändra på det.
 "Mira kommer", utropar Vivian. Jesper följer hennes blick ut genom fönstret fastän han vet precis vem det är fråga om. Mira är oförglömlig. Det är något annorlunda med henne idag, som Jesper inte sett tidigare. Det ser ut som om ett regnmoln befinner sig över hennes huvud. Vivian skyndar ut ur rummet och Jesper undrar om hon också märkte regnmolnet. Mira försvinner in genom ytterdörren.
 Jesper har träffat Mira många gånger. Trots det, har de aldrig egentligen pratat med varandra. Jesper önskar att han tagit reda på om hon verkligen är så fantastisk som hon försöker visa världen att hon är. Fast, mest är han arg på henne.   
 "Du vet precis varför Jeanette sa sådär", hör Jesper Vivian säga ute i trappuppgången."Hon är bara avundsjuk på dig!"
 'Vad har Mira som man borde avundas?', hinner Jesper tänka innan Mira svarar.
 "Men tänk om det inte är så", säger Miras mjuka röst. Hon har knappast gråtit, men hon låter som om det tar väldigt ont någonstans. "Jag tar för mycket plats här i världen."
 Jesper behöver inte tänka mycket för att förstå att det är i Miras hjärta som det tar ont, för samtalet fortsätter med frågor som väller över Vivian som tappert försöker svara både sanningsenligt och vänligt. Jesper sitter med öronen på skaft och lyssnar till alla ord som regnar ur Mira med en lust att gå ut och berätta vad han själv tycker. Det känns som om han vet svaren innan Vivian överhuvudtaget får något sagt.
 "Nej nu har jag pratat alltför länge om mig själv", säger Mira tillsist med en lite gladare gnista än tidigare. "Vad har du gjort idag, har du fått dagens jordgubbsglass redan?"
 Vivian ger ifrån sig ett litet skratt, och Jesper undrar hur Mira vet att Vivian ätit en jordgubbsglass direkt efter sitt morgonmål.
 "Klart det, jag tog mitt livselexir direkt efter morgonmålet", meddelar Vivian. "Fast det tyckte ju Jesper såklart inte om, han skall alltid vara en så hälsosam viktigpetter."
 Jesper rycker till över att höra sitt eget namn, och märker plötsligt att han faktiskt suttit och tjuvlyssnat. Han känner hur en rodnad sprider sig över hans kinder fastän ingen ens har märkt honom än.
 "Jesper? Är han här idag", säger Mira förvånat och Jesper kan höra henne resa sig ur stolen hon suttit i.
 Jesper svär över sig själv som inte förstått att gå ut och säga hej. Nu verkar han verkligen dum som suttit instängd i Vivians rum hela tiden Mira varit utanför. Fotsteg närmar sig dörren och Jesper förbereder sig redan på att möta Mira och säga att han suttit och spelat på sin telefon. Han vill att Mira skall få höra alla de rätta svaren han kunde på hennes frågor. Men de lätta fotstegen fortsätter förbi dörren och nerför trappan, och med ett ljust 'Hejdå Vivi', försvinner Mira ut ur Jespers liv än en gång utan ett ord till honom. Jesper känner hur en besviken och arg knut dras ihop i hans mage. 


 Varför trodde Jesper att han skulle klara av att gå på fest med Vivians vänner? Han sitter ensam på trappan och ser hur Mira dansar som en sommarvind bland människorna. Han undrar om hon gör det för att hon inte vill ha några bekymmer, eller om det är för att hon vill visa andra att hon inte påverkas. Allt som besvärade Mira tidigare på dagen är i alla fall spårlöst försvunnet. Jesper vill dansa med Mira och skratta lika hejdlöst, men det skulle han aldrig våga. Klumpigt skulle han säkert röra sig, skrattet skulle kanske skära sig och alla runtom skulle undra vad han är för en. Istället för att dansa med Jesper dansar Mira med andra pojkar och hon dansar alldeles för nära. Pojkarna ler bara fånigt och låter Mira få all uppmärksamhet. Det känns som magknuten bara växer av att sitta och titta på.
 Miras ögon råkar se Jespers och ler stort och blinkar medan hon dansar runt och Jesper blir inte glad utan bara arg. Hans hjärta dunkar hårt i bröstet. Utan att riktigt hinna tänka, utan att förstå vad hjärtat vill, har han rest sig och skyndat sig över gräsmattan in i folkhopen.
 Kanske är det dans han dansar eller kanske något annat, men allt Jesper har ögon för är Mira. Hennes mörkbruna hår som dansar i vinden och visar hennes smala bara axlar för alla. Hennes händer som håller pojken med sluga ögon. Mira får syn på Jesper först när han lagom försiktigt knuffat undan pojken som ändå inte dansade. Hon ler och hon dansar så nära Jesper som kanske ingen förr har gjort. Jespers ögon ler inte men Mira märker ingenting. Han tar Miras hand i sin och den är väldigt liten och varm. När Mira börjar skratta och försöker krama honom drar han sig undan och får henne att följa med. Han bryr sig inte om annat än att få springa iväg och att hennes hand fortfarande stannar i hans. Klumpen i magen är inte försvunnen.

 Mira fnissar när Jesper stannar och de är lagom långt borta där ingen kan se dem. Det gjorde Mira lycklig att få dansa utan bekymmer. Jespers grepp kring hennes hand är hårt. Vivians blyga kusin, var har han tagit allt mod ifrån?
 "Vill du inte dansa mer", säger Mira och försöker avgöra vad Jesper har för avsikt med dethär. Hans ögon är bestämda men hon försöker locka honom till ett leende.
 "Jag är så arg på dig", säger Jesper och hans röst låter argare än Mira kunnat föreställa sig. "Jag är trött på att se dig leka med alla! Ingen tycks förstå att du inte bryr dig."
 Mira blir förvånad över att Jesper som aldrig sagt ett ord pratar lika enkelt som om de alltid känt varandra. Hon backar lite bakåt utan att egentligen vilja det, medan Jespers ord ekar omkring henne.
 "Du undrar varför du tar för mycket utrymme, men det är ju självklart! Du använder ditt utrymme alldeles fel, utan att ens vara dig själv", fortstätter Jesper argt. Hans panna är alldeles rynkad.
 "Se hur du dansar kring varenda en pojke, se hur de tittar efter dig när du går! Du gör dem olyckliga, bara för att du skall få skratta en stund", säger Jesper och det känns elakt i Miras öron.
 Mira vill skrika och säga att hon inte är känslokall, att han själv är det som säger så. Men flickan som alltid pratat får inga ord ur sig. Hon känner det som om orden har tagit slut.
 "Du är inte sådan", säger Jesper anklagande. "Dina ord räcker till mer än väl", han andas djupt. "Ändå har de aldrig räckt till för att prata med mig."

 Bakom husknuten står Jesper och Mira nära varandra. De kan höra sorlet av röster och musik, och det doftar somrigt runtom dem. Mira är alldeles knäpptyst och undrar om hon någonsin kommer att få orden tillbaka, medan Jesper känner sig som en ballong som tappat all luft. De håller fortfarande varandra i händerna, men greppet är mjukt. Mira kan känna något tryggt i Jesper som hon aldrig känt förut. Hon kunde tynga honom med alla sina besvär, och ändå skulle han stanna ovanför ytan. Jespers mage bubblar nöjt, och han känner sig tillfreds över att äntligen fått något sagt. När han gjort av med ilskan och besvikelsen kan han se det vackra i Miras chokladbruna ögon.
 Där står de i sommarnatten med en sval bergsklack under fötterna. Mira ställer sig på tå och kysser tryggheten på kinden, och känner sig som hemma för första gången i sitt liv. Jesper lägger armarna runt modet och håller det och ber det stanna hos honom för evigt. Utan att de riktigt förstått det själva, har de funnit vad de alltid sökt.

-Hanso


Honeyhoney, nearly kill me, ahah, honeyhoney

Jag är konstig för ibland händer det att jag hittar grejer jag blir riktigt överförtjust i. Sådär att jag inte kan sluta tänka, sådär att jag känner mig pirrig i magen, sådär att jag känner mig lycklig. Sådär att orden snubblar över varandra när jag försöker beskriva det. Jag har blivit galen i Mamma Mia. Idag för en stund sen förstod jag det. Jag är besatt. Herregud så bra den var! Det är den bästa filmen jag någonsin har sett. Jag kan inte sluta lyssna på alla sånger, jag kan inte sluta sjunga med fastän jag inte kan alla ord. Fast Phantom of the Opera var nog också nästan på samma nivå. Nästan.


Tack google människans bästa vän aww
-Hanso

Myspysar

Här ligger jag med nona och osse och det har varit en superduperdag. Jag har skrattat mycket och jag vet att denhär natten blir oförglömlig. Har redan blivit. Vi såg två postbilar just när vi kom körandes. Tack till allihopa ♥







©allaminavänneroallasomjagkänner8-)
SÅHÄR SKA SOMRAR VARA!!
Hanso

Så vad har jag lärt mig?

Jo, att Abba musiken lyckades stanna i mitt huvud i fem dagar fastän jag inte hade en enda cd med mig. Det skönaste med att komma hem var att äntligen få lyssna och slippa dendär Hur-Gick-Det-Nu-Igen känslan. Det bästa med familjen är att man inte behöver skratta om man inte känner för det. Att man inte behöver prata om man inte har något att säga. Det bästa med familjesemestrar är att man vet att det finns ett slut då man kommer hem igen. Igårkväll kom vi hem.

  

©MickeY
Idag har jag planerat att göra mycket. Hanso 

Mamma Mia!

Mamma Mia var så bra. Jag fick kalla kårar och jag skrattade mycket. Jag fick lust att dansa och sjunga. Tårar tillochmed (men så gråter jag också väldigt lätt). Begärs det något mer av en film? Nope.



En hemsk bild tagen när jag kom hem ikväll.
Under en bild av mig och Osse från stranden. Det var härligt. 



Dethär veckoslutet har varit oplanerat men lyckat. Det var toppen!
Har nyss ätit ett bröd med mozzarellaost och tomat vilket var naminami. Jag har sagt hejhej till mina vänner och fört min mullisgullis till barnvakten. Jag har packat en del och mer packning återstår. Jag gillar att packa! Fast tillslut måste jag alltid fundera vad jag ska lämna bort för att få allt och rymmas i min väska. Klockan är 00:40 och väckningen är om kanske fyra timmar. Sen bär det av till Estland! Stannar i fem dagar.
Jag hoppade längd idag och löpte mitt livs första 300häck. Det gick riktigt bra.
Sköt om er ♥ Hanso

Det måste ha varit en ängel

Det var en ängel som räddade mig igårkväll.
Mimssi ♥
och vi körde omkring i hennes nya audi.

Idag blir det en dag på stranden, absolut.
Osse ♥
och vi ska fixa en riktigt mumsig lunch.

Imorgon blir det tävlingar med längd och 300m häck.
Sportplansgänget ♥
och på kvällen ska vi alla och se Mamma Mia!

kramfrånhansobanansu

Fredagsgnäll inför fredagskväll


Jag hatar fredagskvällar utan planer. Det gör mig helt omotiverad. Ville bara säga det.
Hanso

Igår natt

Igår natt skrev jag slutet på novellen jag jobbat på i en rätt så lång tid. Nu återstår bara finputsning och genomläsning av pålitliga personer som mamma. Sedan skall jag skicka in den till en novelltävling, och först efter det tänker jag publicera den här. Jag blev rätt så nöjd faktiskt. Det svåraste återstår ju ännu, att hitta på ett passande namn.
Annars mår jag finemang just nu. Nona och Osse står i rutan torsdagen den 17 juli.
Hanso

PUSS på er


Lite minnen från förra fredagen. Där längst till höger ser ni min Annavän ♥ ©Leo

Imsevimse

Jag tog en misslyckad spindelbild och beslöt att fixa den till en skräckspindel fastän det var en fin spindel påriktigt. Om nu spindlar kan vara fina?



Hanso

skönare än skönt

För stunden känns det som om det inte finns något skönare än att när man än vill det springa ut genom dörren, lite över terassen och sådär, sedan ta ett skutt och hoppa rakt ner i vattnet. Sedan simma helst så magen stryker mot bottnet och göra kullerbyttor. Så nu vet ni allt om mig, när ni även kan berätta hur jag brukar simma.
H

Hoppilandkalle


En dag i skären med vännerna var aboslut inte fel. Solen sken, underbart!


©papa

Efter båtresan (pekar uppåt) lärde jag mig att aldrig mer åka båt utan regnkläder.
..Och hoppilandkalle missade land på hemvägen.
Hanso

Sött som socker

 Jag shoppade visst på fredagen. Efter det blev det Sex and the City och efter DET till min kära vän. Anna hängde liksom bra med i svängarna med mig och mina vänner (fastän hon aldrig träffat dem förr), och det var både en lyckad dag, kväll och natt. Blev löjligt glad när Nona påstod att hon alltid tänkte på mig när hon såg Carrie i filmen och även i tv serien. Kanske det var lite överdrivet, vad vet jag, men mig gladde det. 

 Marimekko, 57 euro.

Shoppade lite skjortor och sånt på 50% samt silvernagellack, men det betydelsefulla var väskan ni ser på bilden här ovan. Jag blev kär i den vid första ögonkastet fastän jag inte är den som brukar falla för rosa saker. Jag är inte en rosa människa. Men den var så härlig! Ibland vill man känna sig söt som socker, och det med hjälp av en väska. Det var längesen jag köpte en väska till mig själv, så därför tvekade jag knappt. Hade glömt hur underbart det är. Jag blir lite löjligt överlycklig faktiskt. Men det är väl tillåtet?
Hanso

Söndagar är bra dagar

Jag älskar när det är söndag och man kan tänka tillbaka på sin vecka och tänka OJ vilken lång tid det är sedan måndan, tänk så mycket jag hunnit göra på en liten vecka! Då det är så att man mittiallt kommer på att denhär måndagen gjorde jag något superroligt som jag nästan glömt bort för att det hänt så mycket annat roligt också. Och när man minns måndagen blir man glad. Det känns som om man verkligen lyckats göra något av sitt liv.
Bilder och prat om dethär veckoslutet kommer någon annan gång. All you should know is that I've had three wonderful days with Anna and all my friends. Friday was just so perfect. ♥
kramar, Hanso

Kvack!



  

Somriga hälsningar från mig med slemmig groda, söt jordgubbssmak, överdriven simpose (©otto) och en rödklöver från vägen som ger mig minnen av doften och syrsorna (?) som spelar i diket.
Imorgon kommer min brevvän från Österbotten hit, Anna heter hon, och vi ska hitta på en massa skoj.
Hadetsåbra! Hanso

ONE ICECREAM MAKE A SUMMER!

..OR THREE


©fanny

Jag har bestämt mig nu..

..för att sätta ner lönen jag fick i början av sommaren på en begagnad Canon EOS 30D. Jag har använt pappas EOS 40D, och varit nöjd med den, så därför köper jag den. Det är ändå så liten skillnad på 30D och 40D (förutom priset, haha). Pappa lovade mig att jag får använda hans objektiv också. Sen kan jag senare någongång när jag blir rik igen köpa mig ett macro objektiv. Kanske nästa sommar. Det blir bra. 
Hänsöü

Puss på dej livet

Måndagskvällen blev lyckad. Även om det aldrig tycks bli lyckade bilder av mig och min kära Nona lägger jag upp en bild av oss iallafall. Mycket galet prat blir det när det när Osse, Nona och jag är där, men kanske det är just det som är det roliga. Tänk vilka konstiga samtalsämnen vi kan ha? Simmade i träsket igen, och luften var verkligen sval. Tur att vattnet var varmare än luften för det kändes underbart. Vi som trodde vi knappt skulle våga oss i. Och visst var Nonas mami bäst när hon frågade hur vi hittade en sån pojke i skogen. "Det var inte illa det", nej verkligen inte.


Dagen efter (dagen idag) blev det iallafall minigolf och ute och äta med kusiner och stackars lilla Osse som nästan tänkte förlora mot mig i minigolf (eller var det tvärtom...). Vi slutade iallafall på samma poäng! Gud ville väl knappast att vi skulle behöva strida över en sån onödig sak. Tänk vad roligt livet kan vara ibland.



XOXO - HANSO
ps. dagens gossipgirl var helt sjukt bra. piste!

Hej älskling

©AW

När jag varit så mycket med Osse som jag varit idag och igår, försvinner hans doft inte från mig. Det är konstigt men jag känner hans doft helatiden runtom mig och på mig. Inte bara hans parfymdoft som han sprayade på mig imorse, utan hans riktiga doft. Det som han riktigt påriktigt doftar. Men det stör mig absolut ingenting. För varje gång jag känner vågen av hans doft, verkligen varje gång, känns det lika underbart. Lite som om jag lurar mig själv att han sitter här bredvid mig fortfarande. Önskar han gjorde det.
Hanso

Godmorgon


 Jag och Mullvarden började dagen med lite mys på kökssoffan. Just nu sitter han här i min famn medan jag knapprar på datorn. Ville bara berätta för er att hans morrhår är söta och hans mun likaså och att hans päls är mjuk som bara djurpäls kan vara. Jag älskar att borra in min näsa i hans päls, speciellt mellan hans öron. Nu kom Mandi. Solen lyser ute, jippii! Hanso

 

Nöjdheten efter en mångkamp

Ja, ni som gjort en sjukamp eller ännu bättre, en tiokamp, förstår vad jag menar. När man löpt den sista 800metern (eller 1000metern eller kanske 1500metern) känns det underbarare än underbarast. Jag gjorde en sjukamp dethär veckoslutet och många negativa tankar hade liksom etsat sig fast i min hjärna. Byggt ett litet mysigt hem åt sig där med spetsgardiner och sådant i fönstret. För det första vill jag berätta att jag inte är en direkt lysande kastare. Kulan flög väl ganska skapligt (9,66m), men spjutet är något jag verkligen borde träna på om jag vill bli en mångkampare. Tur så vill jag det inte. Varför vill jag det inte? Jo, allt beror egentligen på just kastgrenarna, och så finns det en liten grej man alltid måste göra på slutet som på något lustit sätt gett mig dålig känsla för mångkamp. Det är att löpa 800meter. Min kondition är inte urusel och jag klarar av det på en helt okej tid (ca. 02:45s), men av någon anledning är jag bara så nervös för det. Jag kanske har lite pirr i magen före ett viktigt häcklopp, men före en 800meter går jag och oroar mig i en vecka! Tänk så lustigt det är, eftersom häcken är mycket farligare (det kan ju hända lite vad som helst) och jag dessutom har mycket högre krav på mig själv där. Hoppgrenarna jag gjorde var längd och höjd. Längden kunde kanske inte ha gått bättre efter de fyra grenar jag redan gjort (525cm?), men i höjden lyckades jag nå personligt bästa (154cm). 200metern var rolig att löpa (27någonting) och häcken likaså (14:66s). Efter fem grenar ledde jag tävlingen, efter sju grenar slutade jag på en tredje plats. Nu blev det mycket friidrotssnack.
Sådär annars ser det ut att bli en rolig vecka. Kram, Hanso

Sommarochsol

En myspys dag på stranden med mina bästa nudelvänner ♥

 

Jag tycker inte alls om fredagskvällar då man inte gör något speciellt. Denhär fredagskvällen har jag bara tränat, ätit gott och sitter här nu. Imorgon skall jag mångkampa i SFI-mästerskapen, och det är därför jag inte kan göra något. Jag är iallafall riktigt trött och seg efter en hel dag i solen.
Snarkar av Hanso

update; vänstrabilden, det är inte jag där. det är nog antonia.

Göteborgshopping



Dessa tre skjortor köptes alla tre på nedsatt pris i Rut m.fl. Till höger ser ni min fantastiska "Minnie Mouse" topp som kostade endast 49kronor! Den pyjamasemililönneberga-liknande skjortan är otroligt mjuk och jag älskar formen på den! Tröjan längst till vänster är size XL och riktigt gosig och perfekt för svala sommarnätter. Smycket på vänsterbild är från Ur&Penn och köptes även det till halva priset.
Snart kommer Osse och laga mat med mig. ♥
Hanso

Mermaids



Jag kommer aldrig glömma stunden när vi badade bastu och simmadeochsimmade i det varma sköna vattnet med crocs på fötterna medan småtimmarna växte till lite större småtimmar. Men vad gjorde det? Riktiga finnar var vi väl ändå inte för när vi kastade "ordentligt" bad sprang alla ut.. Haha. (Tyvärr tjejer blir sjöjungfrubilden av oss alla opublicerad, den kanske skulle framkalla chock hos vissa känsliga personer.)



Fiskelycka kan man väl inte precis tala om då den ena fisken var ännu mindre än den andra. Men vi skulle ändå inte ha ätit upp dem så det var lika bra. Vi sparade de fina firrarna till andra proffsfiskare. En gädda fick vi ändå, och den blev väl döpt till Ursula eller något annat charmigt. Tänk så kort tid det är mörkt på natten, en timme var det väl så att man var lite skraj utomhus, sedan blev det redan morgonljus. Blixten överdriver mörkret på denhär bilden.
Megastort tack till IdaNusseMandi <3; Hanso

Det gör mig så glad..

  • att jag hunnit chilla med Osse så mycket dehär dagarna
  • att Mandi är hemkommen från Italianaa
  • att jag varit så duktig och jobbat ute på gården
  • att solen lyser
  • att jag ska ti stuga med IdaMandiNusse idag <3
  • att jag snart ska få riktigt mumsig middag
  • att jag hittade jordgubbar i vårt jordgubbsland
  • att jag inte misslyckades (tror jag) när jag blev intervjuad till Sipoon sanomat
  • att jag har många nya kläder som bara längtar efter att bli använda
  • att min scooter äntligen startade igen
  • att jag har så mycket trevligt program framför mig
  • att jag har gårdagens gossipgirl program bandat och bara väntar på mig att se det

Tjolahopptjolahejtjolahoppsansaa här kommer pippi långstrump ja här kommer faktist jag!
Hanso


Hon kom som en känsla i en sommarnatt

Över vägar och ängar har hon gett sig till ro,
den hotande kopakta Dimman.
Längre bort, i slutet av mitt synfält,
är hon mäktig och ger inget utrymme för andra.
Hur jag än försöker ta tag i henne,
känns det som om hon slinker mellan mina fingrar.
Nyfikenheten driver mig framåt med snabb fart,
och lämnar oron och rädslan bortglömd.
Snart känner jag hur synen försvagas,
då varje vattenpöl blir en stor överraskning.
Med stora förväntningar och alltför lite vett,
trycker jag på gasen och finner mig i Dimmans mitt.
Jag låter henne slita i mig och styra mig dit hon vill,
utan att våga be henne om att lösgöra ögonbindeln.

Hanso 

123 sitt i pappas knä, mamma sa sitt int, pappa sa sitt neeer



Nyss tog jag sommarens andra dopp i vår rätt så nybyggda swimmingpool (därav den underbara rubriken som är en ramsa vi alltid sa i simskolan för att våga doppa oss i vattnet). Den är inte helt klar, men det går att simma lite där. Det kändes somrigt och skönt, speciellt nu när solen äntligen orkade lysa lite! Idag har jag haft en riktigt lugn dag, med mycket Phantom of the Opera musik och läsa CHICK i solen med Mullis.
Nu bär det snart av till Ossepossu. ♥ tshüss

RSS 2.0