Yo, mother said don't go out in the snow

Fanny, Lina och jag har en hemlighet som ni absolut inte ska få veta. Vi har förberätt vår hemlighet några timmar idag, och det gick bra och har bestämt oss för att genomföra det. Det var coolt med dem idag, det är det alltid. Vänner är det bästa som finns, och småsystrar som bakar kladdkaka åt en också förståss!
En av dagens andra höjdpunkter var förståss engelskatimmen, jag skrattade en massa och tycker synd om Felix också förståss (och inte minst sjuorna som kom och knackade på).
Dagen blev inte alls som horoskopet sa det, lugn - nej. koncentrera sig på egna projekt - nej.
Har fått en massa planer till veckoslutet, det är en bra dag idag!
Måste kommentera vädret nu, djup snö 27 mars är inte normalt. 
Har förrästen läst ut Shopaholic & Baby redan för en tid sedan, och rekomenderar den STARKT. Såg bilder på min mammas arbetskollegas bebis, Olli heter han och är söt som en sockerbit. Beeeebisar<3
XOXO - HANSO


Horoskop=bullshit?

 Jag var i punttisen idag, och det kändes megaskönt då ja haft en vecka ledigt från träningar pga påsklov och flunssa. Gjorde frivändning och knäböj, så nu värker min rygg en aning, men jag orkar inte bekymra mig över det. Jag kan gå och sitta och stå helt normalt, så det är ingen större panik.
 Jag hatar när man inte vet hur en vecka ska se ut, eller ännu värre, ett veckoslut. Justnu har jag inga planer och det gör att jag inte kan slappna av. Måste få reda på något kulens, annors blir jag ett nervvrak. Läste mitt horoskop för att få lite tips.

Dagshoroskop - torsdag 27 mars

Större delen av dagen råder ett stort lugn och det ger dig möjlighet att fokusera på egna projekt i lugn och ro. Ikväll gör du klokt i att inte vara så principfast.

* Så lyder mitt horoskop för morgondagen, och jag tycker det låter väldigt tråkigt. Jag vill hålla fast vid mina principer, och jag vill inte ha en lugn dag då jag kan koncentrera mig på mina egna projekt. Dessutom har jag inga projekt jag borde koncentrera mig på (förutom ett om Elsa Beskow, men jag skulle faktiskt inte orka med det). Hade tänkt träffas med Fanny och Lina imorgon, så jag tror inte det blir något stort lugn heller. Om inte mina planer blir ändrade, har horoskopet nog inte stämt ett dugg.

Veckohoroskop - vecka 13

Nu när Solen tagit steget in i ditt tecken har du betydligt mer energi än tidigare och känner att du har saker och ting under kontroll. En del konflikter kan ändå uppstå, i synnerhet hemma och med släkten. Kanske känner du det som om du kämpar mot dina egna känslor, som tenderar att koka över oftare än du egentligen vill. Handling och aktivitet är det bästa sättet att kanalisera all överskottsenergi som rasar i dig. I kärlek är detta en tid med många drömmar och stark längtan. Är du singel kan du kanske ha ett särskilt band till en svårfångad partner som finns med dig i anden men inte kroppsligen. Mycket kan åstadkommas med ett fång rosor och rätt ord. 

* Veckohoroskopet låter ju helt okej, men jag måste säga att jag inte tycker att alla saker är riktigt under kontroll just nu. Dessutom funderar jag på var dendär solen som omnämns kan ha gömt sig? Jag var dödstrött igår och idag har jag varit helt normal. Konflikter hemma, tja. Jag är inte singel, men ändå stämmer kärleksgrejen på ett sätt. Längtar verkligen efter att få vara på tumis med Oskar, har inte varit det på länge och det ser ut som om han har rätt fullt upp i slutet av veckan så det kommer inte att bli så mycket avslappning. Sista meningen stämmer, men det gör det väl alltid. Jag blir överlycklig av presenter, och om Oskar lyckas säga det rätta får han min dag tio gånger bättre. Men det gäller väl för precis alla, precis alla veckor om året. 

Kramkram, önskar solen lyser för alla andra vädurar iallafall!
Hanso

Mens, jo.

image7

Jappe+Sash+Vernerilo+Nusnus ©Hanso

230308 hanso16år!

Presenter:
° ipod "stereo"
° LÉAUPARKENZO parfym
° 3 muminmuggar
° en muminskål
° 4 iittala glas (verna)
° blomma
° "brevhylla"
° pengar
° assesorize flipflops
° assesorize underwear
° hemgjorda örhängen
° tunika från london
° kännykkä blingbling från london
° godis
° 10e presentkort ti s-market :d-d-s-sDD
° skydd till min ipod
° shopaholic & sister
° en skrivbok
° en liten ask

..och det bästa av allt:
° kramar, skratt, minnen, omtankar

Kram, en trött Hanso


msn med mandi&nusnus

nuuseeee` säger:

sori att ja int rikit e me i er diskution men ja håller på att laga lite bilder

nuuseeee` säger:

mn knappas bry ni er

HANSO säger:

vi bryr int oss

mandi säger:

klart vi bryr oss


mandi säger:

blir dina bilder bra? ;D

nuuseeee` säger:

nääääääääääää, de skkkeet sej ;SS

nuuseeee` säger:

mn va bryr ni er

mandi säger:

vi bryr oss


 


Påsken -96

image6
Hanso <3 Mackan&Ida ©Pappa

Talangjakt

image5 
Osse+Kaltsu ©Hanso

 Talangjakt i skolan idag. Jag var glad att jag inte uppträdde när jag satt på min trygga stol och var nervös för andras skull. Efteråt önskade jag att jag skulle ha gjort något. Om jag letade lite i min själ kanske jag skulle hitta en talang jag kunde visa upp? 
 Gossipgirl var bra, även om jag skäms lite för att säga det. Jag menar, det krävs inte högt iQ för att klara av handligen i den serien, inget illa menat (kanske lite illa menat). Det är en cool feelis att veta precis hur allting kommer gå, eftersom jag läst böckerna. Ändå vill jag se, jag måste ju bara få se precis hur det ser ut på tv! 
 Hade det jättejättejätteskojj hos Ooose idag. ΔHANSO

studieval.fi

Nu har jag sökt till skolan jag ska fortsätta i efter grundskolan, jag är inte alls nöjd med vad jag söker, för det är absolut opåhittigt. För er som går i min skola, vet ni precis vart jag ska söka, nämligen inte längre än till den ljusbruna skolan på andra sidan munkkila-street. Uschblä, jag är världens tråkigaste, men vad gör man inte för att få sova länge på morgonen? Gymnasium som gymnasium, iallafall.
Har tränat och ätit två brunbergskyssar idag, så det tar ut varann. Till kvällsmat skall jag äta min vanliga naturella joghurt och en massa frukter. Nam.
Nu ska jag se på den nya serien som börjar på MTV3, gossipgirl. Jag har läst böckerna, så jag måste ju kolla hur serien ser ut i tv. Hejsvej, ni vet att ni älskar mig, -Hanso

SOPHIE KINSELLA

 Har läst ut två fantastiska böcker (En Köpgalen Kvinnas Hemliga Liv & Shopaholic Ties the Knot) skrivna av Sophie Kinsella. Önskar jag hade läst den förstnämnda på engelska, för den andra kändes en aning bättre. De handlar alltså om en kvinna som har lite svårt att hålla reda på sin ekonomi, och hamnar i en massa trassel för det. I den andra boken gifter hon sig, och det blir såklart mer invecklat än vanliga bröllop. Jag älskar att läsa om hennes värld, och hennes dumhet gör mig arg ibland, medan hon är söt på samma gång. Dessutom skriver Sophie Kinsella på ett helt fantastiskt sätt. Enda minuset är att min pojkvän blir lite oroad då jag talar en massa om stora planer för mitt bröllop efter att jag läst Shopaholic Ties the Knot, men man kan ju inte förvänta sig annat för boken är verkligen manipulerande! Nåja, jag är inne på en tredje bok (Shopaholic & Baby), och min pojkvän är väl inte direkt överlycklig över det ämnet heller, men bra är boken hittils. Bara du är klar för andra böcker än dina vanliga Harry Potter, och vill veta hur det går när man shoppar alldeles för mycket, lönar det sig att läsa. Speciellt Shopaholic Ties the Knot, det är en av de bästa böcker jag läst på länge!
-Hanso


munapää

måste bara berätta om en sak ni aldrig ska testa.

inte med på att ställa dig 15m från din kompis och
låt honom inte kasta ett ägg mot dej (du skulle ju ta i det) och snälla
erkänn iallafall inte att du inte fattade att ägget skulle gå sönder och
smutsa ner hela dej o alla dina kläder och sedan såklart
bli kallad munapää (förhoppningsvis inte hela livet).

eerrrhmm.. vi kan ju säga att det var en vän till mig som var såhär korkad, visst?
-hanso

psssst. pippi säger ju att ägg är bra för håret!!

RSS 2.0