Smaklig måltid

När jag var ute och knäppte några fotografier började det regna. Sådär att jag kunde lyfta mitt ansikte mot himlen för dropparna var så mjuka att de smekte mina kinder. Det var skönt.


Mumsmums! Imorgon är det fredag. Då ska jag på dejt. Je prends Osse. Puss, Hanso
C'est quand ton anniversaire? C'est la vingt-trois mars.
Qu'est-ce que tu prends? Je prends un café, s'il vous plaît.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Fina bilder :)



Tack så mycket! Haha, jag hade väll tur antar jag ;) Billiga var de också!

2008-09-11 @ 20:49:31
URL: http://sannakumlin.blogg.se/
Postat av: Katarina

Bra loppis, nu kommer det att bli en lång lista :D. Problemet är bara att om ni åker på sönda är de flesta kirppis "butiker" stängda. Valtteri är ju självklart på söndagar. I Hietaniemi finns också ett jättebra loppis på lördagar och söndagar, men jag har aldrig varit där själv, skulle vilja åka dit nåttag. Det är hela året om, men inte alls lika mycke folk på vinter om ja ha förstått saken rätt. Men alla Fidan, Uffs och Frälsisar är stängda på söndagar. Annars tycker jag att det lönar sig att röra sig i Hagnäs, där finns i alla fall två Fidan där jag fyndat massor, en ok Uff (jag gillar inte uff på sätt och vis, de e så dyrt för att vara loppis) och en Frälsis. Alla dehär i närheten av Valtteri. De e så problematiskt när man borde runda dom här på vardagar eller under några timmar på lördag då de är öppna, medan Valtteri har sitt absolut bästa utbud på söndagar (oxå öppet lörda och ons men de kanske du visste) så man kan aldrig besöka alla bra loppisar på en dag :P om du föstår min logik. Men fråga gärna någå mera specifikt om du vill :P. De finns inte (i alla fall inte i min kännedom) några riktiga guldpärleloppisbutiker, men Fidona är mina absoluta favorit, jag hittar alltid något! Och det är ju alltid så med loppis, de kan vara super eller helt skruttit, beroende på. Hoppas ni har de kul och fyndar mycke!

2008-09-12 @ 15:19:27
URL: http://pleur.blogg.se/
Postat av: Katarina

Och läser du franska? :p

2008-09-12 @ 15:20:55
URL: http://pleur.blogg.se/
Postat av: mandi

hm.. något om er 3 årsdag, (eller är den ren 4 år?) menmen vad jag egentligen skulle säga var, fina bilder. Lavendlar är bara s¨å yyynderbara och skönt sudd i backaren. KRAM

2008-09-12 @ 16:44:05
URL: http://amandabieber.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0